hermi irka

Friss topikok

Címkék

Háááááát.....

2010.12.03. 18:23

szerző: hermi67

nem nagyon akarja Peti a hallókészüléket. Nem sír,de fél percnél tovább nincs a fülében,kiveszi. És mivel ez még nem a saját fülillesztéke,csak egy kis gyári valami,könnyen kis is tudja venni. azt nem tudom,hogy jobban hall-e vele,mert ma kb. 5 percet volt a fülében-alkalmanként kb.20 másodpercig. Mire az egyiket belevarázsoltam, a másikat kivette. De azért bízom benne,hogy ha meglesz a saját fülecskéjébe illő illeszték,azt könnyeben fogja fogadni.

Nem engedte a hallásvizsgálatot sem-állandóan lekapkodta a fejéről a fejhallgatót. Pedig jó lett volna tudni.hogy nagyjából hova legyen állítva. Most próbaképpen az egyik fülénél 60 decibelre, a másiknál 70-re van állítva. Elméletileg jó kellene hogy legyen-de így elég nehéz tesztelni:-(. Kicsi még nagyon. Mos egy kicsit elkámpicsorodtam:-(....Na eddig tartott,előre a gyerek hallásáért!!!!!!:-). Imádom♥

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hermi67.blog.hu/api/trackback/id/tr705359535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_113491 2010.12.03. 20:50:58

♥♥♥

Vera 2010.12.03. 22:04:53

Hermi, Biztosan meg kell még szoknia az új hangzásvilágot, az új hangokat, azt, hogy beszélnek hozzá és ő ezt hallja, azt, hogy mindenféle furcsa zajt hall. Nem lehet, hogy sípol a hk azért veszi ki? Azért gondolom, mert nem saját illesztéke van. Peti nem is tudja még mondani: "Anyu, sípol a hk-m (hallókám)!" Nem hallod hogy sípol, amikor ölelgeted és éppen bentvan a fülében? Mikor lesz kész az illesztéke? És milyen márkájú a hk-ja? Levi nem csinálta ezt kiskorában? Húú, sokminden érdekel engem! Remélem, nem baj! És válaszolsz majd akár mail-ben, akár bejegyzésben, én mindig olvaslak!
süti beállítások módosítása