hermi irka

Friss topikok

Címkék

Várakozás

2011.01.02. 08:53

szerző: hermi67

Mindig várok valamire.Én egy ilyen várakozós lány vagyok:-). Pár napja még arra vártam,hogy jöjjön az új év. Most meg itt van. Olyan sok rossz történt Velem az utóbbi néhány évben,hogy várom a jobbat. Hogy a kisfiamnak  segítsen majd a hallókészülék. Persze,még nincs. Majd 6.-án megyünk Kecskemétre,ott csinálnak még Petinek hallásvizsgálatot-olyat,amit itt nem tudnak. Vagy nem akarnak,azt nem tudom. De ha már elmegyünk,ott leveszik a vérünket is genetikai szűrésre-így nem kell külön Debrecenbe mennünk. Aztán várom, hogy a férjemnek legyen végre munkája. Hogy végre kikerüljünk abból a helyzetből,amiben vagyunk. És várom, hogy Levimnek sikerüljön jól megírnia a felvételit. És persze  a lottó főnyereményt is-de az nonstop  fennáll nálam:-).

Jó volt itthon lenni Karácsonykor. Volt kis ajándék-és nagy öröm. És együtt voltunk-azt hiszem,ez a legfontosabb.

A szilvesztert itthon töltöttük. A nagy fiaim elmentek a barátaikkal kicsit,de 10 körül itthon voltak. Éjjel lementek a barátnőmékkel a főtérre,megnézték a tűzijátékot-mi itthon maradtunk apával,vigyáztuk a kisfiunk álmát-aki mellesleg éjfél előtt 15 perccel aludt el:-D.

Holnap pedig kezdődik elölről minden-munka,suli,bölcsi. Jááááájjjj, az a lottó ötös ha jönne....:-D.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hermi67.blog.hu/api/trackback/id/tr725359543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása