hermi irka

Friss topikok

Címkék

Mindenféle

2011.03.04. 16:49

szerző: hermi67

 

Hú,jó régen írtam. Nem volt időm sajna.

Szóval: a halló készülék, úgy néz ki,jövő héten pénteken meg lesz. Az eredmények Kecskemétről most.,febr.28.-én jöttek meg-pont egy hónappal és 8 nappal a vizsgálat után. Még aznap bevittük a szalonba,ott lemásolták, másnap megcsinálták a valamilyen ambuláns vagy mit tudom én milyen lapot,és elfaxolták bp.-re. A pesti szalonban a dr.-nő csak kedden dolgozik,átnézi az anyagát a kicsinek,és ha minden oké, akkor küldi a receptet faxon,amire ki lesz írva a hallókészülék. Persze,mert ebben a szalonban ilyen kicsi gyerek,mint Peti,csak Pesten kaphatná meg a hallókészüléket, de az itteni szalon vezetője megkérte Őket,hogy engedjék meg így, ne kelljen azért felutaznunk pestre. Szóval, a hivatalos verzió szerint Pesten, a T. úti szalonban kapjuk meg a hallókészüléket. Szóval,talán már látjuk a végét.Egyébként tiszta nevetséges az egész,ami történt. A Levente eredményén a diagnozisban a következő áll: sensoneuralis halláskárosodás valószínűsíthető!: ja, valószínűleg hallóideg károsodása van-vagy még sem,csak én hülye anya a fülébe dugdostatok már 13 éve valami szaros hallókészüléket!! Ááááá, na mindegy! Egyébként apának is ezt írták-aki persze közölte,hogy ezek hülyék-Ő meghallja a  halat,ahogy surran a vízben-és persze Ő a parton áll:-D. Mindegy,majd még itthon megnézik a szalonban a hallását-kiváncsi vagyok,Ők mit mondanak.

 

Levinek a megaverses szerepléséről egyenlőre semmi hír. Pedig nagyon várom az eredményt. Még a felvételiről sem tudunk semmit-de a jövő héten meg lesz az sorrend,hogy melyik suliban hanyadik a listán.

Peti még mindig beteg. Nem nagyon,de ahhoz eléggé,hogy gyógyszert kelljen szednie,meg porszizni kelljen az orrát. Ma voltunk ellenőrzésen-lassan gyógyul,de állítólag javul. Kicsikém,nagyon sok volt körülötte a beteg kisgyerek,biztosan azért esett vissza . Csináltam néhány képet- pl. hogy mennyire nem akarta először felvenni az oroszlánost jelmezt:-D. Meg hogy hogy tud aludni:-D.

Próbáljuk szoktatni a hangokhoz-itt épp hagyta úgy 10 mp.-ig:-).

Szépséges♥

 

elfáradtan:-D):

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hermi67.blog.hu/api/trackback/id/tr125359564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_83123 2011.03.04. 21:26:34

Jajj de édes, kicsi tüneményes síró oroszlánkölyök :-)♥

Vera 2011.03.05. 16:32:44

Végreee. Örülök, hogy meg fogjátok kapni a hk-t. Mi az a sensoneuralis halláskárosodás? Ja, és hogy próbáljátok szoktatni a hangokhoz?

Ismeretlen_66889 2011.03.06. 13:49:59

Jajj édes bogár, az utolsó két kép♥♥

Ismeretlen_113491 2011.03.07. 18:41:09

A jó híreknek örülök...és a képeknek is!

Ismeretlen_162497 2011.03.09. 14:09:45

Szia Kati! Ez az alvópóz zseniális!!!! LEGYEN MEG MÁR AZ A HALLÓKA!!!!!!Végre elkezd majd ő is mindent hallani, de jó lesz! Drukkolunk nektek!!!
süti beállítások módosítása