hermi irka

Friss topikok

Címkék

Nehézségek....

2011.08.21. 19:57

szerző: hermi67

....Nem is tudom,hogy lesz majd. A kicsikénk még marad bölcsiben 1 évet-ami kell is Neki. Hiszen még pelenkás-elmúlt 3 éves. Nem is hajlandó letenni.Nem hajlandó se bilibe,se wc-be. Ha kisnadrágot adok rá,ordít,leveszi,és ordít a pelenkáért. Nem beszél-ábár már kezd. Úgyhogy valóban nincs még helye az oviban. Ami viszont nagyon foglalkoztat Vele kapcsolatban, az az,hogy szeptember 1-től egyedül marad a csoportban-mert mindenki ovis lesz. Ő viszont marad a gondozónőjénél-én kértem,hogy így legyen. Ismerik egymást, szeretik egymást, Kati ismeri a jelzéseit, És bizony legalább 3 hét,mire legalább 2-3 gyerek lesz Vele egész nap. És addig? Nem tudom,hogy oldjam meg. Szabim az még van egy csomó,de nem biztos,hogy elengednek . Arra pedig nincs pénzem,hogy fogadjak mellé valakit. Nagy nagy gond. De azért a jövő héten megpróbálom a vezető nővel megbeszélni,hogy legalább játszani engedjék át a másik csoportba a gyerekekehez. Vagy nem is tudom. egyedül kell lennie-a gondozónője legalábbis azt mondta. De hát az úgy meg már milyen? Annyira nehéééééézzzz...:-(.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hermi67.blog.hu/api/trackback/id/tr165359599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_119475 2011.08.23. 02:38:21

Egyedül? De az kinek jó? A fiadnak nem. A többi kicsi is tuti eljátszana vele. Nem is értem. Mire jutottál ezzel kapcsolatban?
süti beállítások módosítása