hermi irka

Friss topikok

Címkék

Régen írtam...

2012.02.03. 19:16

szerző: hermi67

Verám, Marci a Verseghy Ferenc gimibe szeretne menni,vagy német nyelvi spec.-re,vagy társadalomtudományi szakra. Úgyhogy még egy német szóbeli felvételi vár rá-ami nem lesz egyszerű. Írd meg kérlek,hogy Neked hogy sikerült,jó?

Hideg van,tél van. De ez a nagy pánikhangulat a hó miatt!!! Már az agyamra megy. Még a csapból is az folyik. Hogy Jóisten, 60 cm.hó várható,jajj,meg mínusz sok fok. Könyörgöm,február van, nem május,és nem 6 méteres havat várnak! Tiszta kabaré. Nyilván  a kis tanyák,pici falvak segítségre fogna szorulni,meg biztosan lesz több ember,aki kihűl(sajnos), de a kánikulában pont sokan szoktak elhunyni, mert nem bírják a meleget.  Nem kellene ilyen pánik hangulatot kelteni. persze ki tudja,miről akarják elterelni a figyelmet.... Nálunk a Corá-ban állítólag egy tűt sem lehetett leejteni,mert a sok marha elment,hogy felvásároljon mindent.

Itthon zajlik az élet. Marci megint(már másodjára) csinált hülyeséget, kicsit elegem van belőle.Nem borzalmasan nagy dolgot,de ahhoz pont eleget,hogy megint pellengéren legyen a suliban néhány társával egyetemben De még csak pofán sem tudom vágni-már olyan nagy. Na jó,azért ha jól nekidurálnám magam,még nyilván tudnék Neki meglepetést okozni. Jó lenne,ha valaki tudna tanácsot adni,hogy i a lófaszt kezdjek Vele-mert most már tényleg kezdem unni a hülyeségeit.

Levim sokat rontott(bár lehet  hogy ezt már írtam).  Azt ígérte, kijavítja év végére. De mindettől függetlenül szereti a sulit-még így is,hogy eléggé gyengécskén muzsikált a tanulás zongoráján az első fél évben.

Petikém egy kis piszok alak :). Valamelyik nap kijött a fürdőkádból, úgy meztelenül megfogta a kezem,és el kellett vinni a WC-re,és gyönyörűen belepisilt. Tehát tudja is,hogy mikor kell,és azt is,hogy hova. Utána megpróbáltam kisnadrágot ráadni-hát úgy ordított,mint akit nyúznak. Én már beletörődtem,hogy egyenlőre marad a pelus. De ahogy jó idő lesz,kegyetlen leszek-eldugom,és ha tetszik,ha nem,nem lesz pelus. Valahogy le kell róla szoknia-már olyan nagy fiú. Egyébként is rendkívül akaratos gyermek,sok harcunk van emiatt. Ha nincs kedve a fejlesztő foglalkozáson azt csinálni,amit a peda szeretne Tőle,akkor nem csinálja. Ha nincs kedve enni abból amit elé tesznek-akkor nem eszik,nem lehet bele tömni egy falatot sem. Sokszor fekszik le a bölcsiben ebéd nélkül-én pedig dobálom ki a pénzt az ablakon. A beszédfejlődés nagyon zötyögős-de mintha lenne már egy-két új szó. De leginkább értelmetlen halandzsa-ami persze jó,hiszen az azt jelenti,hogy hall a fülijével,és alakulnak a hangok az agyában. Csak én vagyok ilyen rohadt türelmetlen. És még mindig nagyon szépséges az összes gyerekem.Imádom Őket-bár a Marcit lehet hogy MEGNYÚÚÚZOOOOM :D!!!!

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hermi67.blog.hu/api/trackback/id/tr555359632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_66889 2012.02.03. 21:34:25

MArci kamaszodik, nem lehet egyszerű...nem várom ezt az időszakot :D Ez tényleg igaz hogy kisgyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond :D Peti meg mintha Gergőről írnál, uez...ha nincs kedve épp festeni, vagy bármit csinálni, amit az oviban a többi gyerek, akkor épp nem csinálja...ha olyan a kaja, inkább éhesen fekszik le, de ő biza egy harapást sem eszik belőle...az óvónő azt mondta ritka egy makacs gyerek :D

Ismeretlen_119475 2012.02.04. 09:03:45

Kamaszok (mármint a 2 nagy :P ), szóval...nem igazán irigyellek. Nekem "csak" 1 kamasz fiam van, bőven elég, még sok is időnként. :D Martinával most nincs gondom (kop-kop)! Azért csak annyit mondhatok: fel a fejjel, amíg van! Hó? Már itt is fehéredik a táj, de nem vészes.

Vera 2012.02.08. 11:11:23

A felvételi eredményeim: matek: 40-ből 25 pont magyar: 49-ből 38 pont Azért nem 50--50, mert nekünk átkalibrálták a pontokat a látás hiánya miatt.

Ismeretlen_124026 2012.02.14. 16:20:32

♥♥♥♥
süti beállítások módosítása