hermi irka

Friss topikok

Címkék

Jól elmaradtam

2012.03.11. 22:28

szerző: hermi67

Mint a borravaló :(. De nem sok időm van írni. Marci felvételijéről még nincs hír-mármint arról,hogy hanyadik a sorban. Jó lenne már tudni,hogy mire számíthatunk.

Levi mostanában elég sokat volt "táppénzen". Néhányszor szerintem indokolatlanul. Olyan,mintha most kezdene rájönni annak az ízére,hogy milyen jó is itthon lenni-felügyelet nélkül. Mondtam Neki,hogy ha ront az előző félévhez képest-ami meglehetősen gyengén sikerült Neki,akkor nagyon nem leszünk jóban.

Marci most "csendes". (kopp,kopp,kopp). Persze a suliban állandóan történik valami-jájjjjjjj...... Azt gondolom egyébként,hogy nem igazán érzi itt jól magát. Valószínűnek tartom,hogy amint lehetősége lesz rá-nyilván eléri azt a kort- el fog itthonról menni. Nem szeret itt. Nem szereti a viszonylagos szegénységet,amiben élünk,jobb életre vágyik(hozzáteszem,én is), az apjával gyakorlatilag teljesen normálatlan a kapcsolata-az apja nem nagyon tud hozzá normálisan szólni-teljesen mindegy,hogy tett e valami "rosszat" a gyerek,vagy nem, beleköt. Mindig minden formában. Ha mondom Neki,akkor én is le vagyok ordítva. De azért mondom :). Levi sokkal nyugisabb eset-ráadásul Ő megpróbálja pozitívan venni még a lebaszást is-bár ki tudja? lehet,hogy Ő belülről emészti magát-bár ha kérdezem,mindig azt mondja,hogy minden oké Vele.Marcin viszont látom a távolodást-és ez nagyon nagyon nagyon nagyon fáj. Mert még csak 15 éves lesz,még az én kisfiam,még szükségem van rá-és remélem, Neki is rám.

Petike édes. Egyre inkább észre vehető,hogy minden nap több dolgot ért meg,ügyesedik,egyre jobban próbál beszélni-csak még nem érthetőek a szavai-illetve van,ami igen.Például köszön,hogy tia(szia),vagy hejó(heló). De ha valakivel találkozunk,és én köszönök,most márt Ő is egyre gyakrabban teszi. Persze,ez még nagyon kevés-de ennyi van. A pelus még mindig megvan,viszont már két nap a bölcsiben nem pisilt a pelusba,hanem a wc-be-tisztázáskor száraz volt a pelusa,és Kati odavitte a wc-hez,Ő pedig hiszti nélkül belepisilt-egész nap :). Mintha indulgatna valami nála. Már nagyon nem bánnám-tudnám hova tenni azt a havi 8ezret,amit pelusra költök-még mindig. Pedig jó esetben már egy éve nem kellene pelust vennem. De ez nem jó eset-mint ahogy van még egy csomó nem jó eset az életemben. De most jön a fent :).....

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hermi67.blog.hu/api/trackback/id/tr175359635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_66889 2012.03.14. 16:17:30

így ahogy írod, elindult vmi felfelé...♥
süti beállítások módosítása