hermi irka

Friss topikok

Címkék

1.Marcinak szemüvege lett. Sokkot kaptam,mikor mondták az árát: 40 százalék kedvezménnyel 31500 forint. Pfffffff..... de nagyon jó áll Neki.

2. Marcival megyek a kardiológiára :(. azt mondja,hogy kisebb fizikai mozgásra is olyan,mintha kevés lenne a levegő,és olyankor gyorsan megy a szíve. Ráadásul hétvégén Anna anyuja,Erika megmérte a vérnyomását-csak úgy kíváncsiságból. 138/ 75 volt. Hát a 138 az nem jó. Jövő péntekre van időpontunk. Remélem,csak túl sokat nőtt....

3. Voltunk Petivel a kétéves felülvizsgálaton. Semmilyen hangra nem reagált-pedig fülhallgatón keresztül adták Neki, az ölemben volt,és én nagyon intenzíven halottam. Nem tudtuk eldönteni,hogy nem hallja,vagy nem tudja,hogy mit kell csinálni. De az biztos,hogy nem elég halláskorrekciót biztosít Neki a készülék. Most vettek illeszték mintát-kb. két hét múlva lesz kész,hurrá,az is 10ezer lesz. Egy hónapon belül mindjárt 40ezer. Na mindegy,ha megjön,utána erősítünk a készülékén,addig próbálunk még tapogatózni Nála hallásküszöb ügyben. Addig azért nem lehet,mert ha nagyon erősre vennénk, akkor sípolna nagyon-az egyik már így is begerjed néha. Persze, egy évben 1szer ezt megcsinálják közgyógyra- de majd csak januárban telik le az egy év. Levinek szeptemberben fizettünk 10ezret-Neki csak áprilisban telik le egyébként. Ez azt jelenti,hogy egy növekedésben lévő gyereknél nyilván nem bír ki egy évet 1 illeszték-és persze régebben( 1 éve) még félévente lehetett csináltatni közgyógyra -most már egy év. Rájöttek,hogy nem éri meg az államnak a rövid határidő-így kitolták. Egyébként akik már nem nőnek, ott bírja egy évig-ha csak el nem szakad addig.

Szóval ennyi. Szerintem ez egy egész hónapra elég lenne...

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hermi67.blog.hu/api/trackback/id/tr885359657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_66889 2012.10.19. 18:10:07

♥♥♥

Ismeretlen_83123 2012.11.02. 00:34:35

Hát, erre azt tudom mondani, amit a hülye freeblog szokott: ajjajjj......... remélem, mostmár jön valami jó is,hogy felvidítson!

Ismeretlen_162497 2012.11.06. 20:37:09

Nagyon jó lenne Petinek mostanában sűrűbben hallásvizsgálatot csináltatni és lehetőleg megbízható helyen, hogy kiderüljön végre, hogy mennyit hall. Csak mert ha 80dB-nél rosszabb értékei vannak, akkor erősen el kellene gondolkoznotok a műtéten. Most még van készülék, de januártól valószínűleg már megint nem lesz. Ajánlanám Kaposvárt, ott zseniálisan mérnek, és maximálisan jó szakemberek, de tudom milyen helyzetben vagytok, gondolom megoldhatatlan.

rritus01 2012.11.11. 13:20:34

Kedves Kati! Rendszeresen olvasom a blogod, bár eddig még nem szóltam hozzá. Nekem is hallássérült a kisfiam, mint Neked, vagy az előttem hozzászóló Anitának. Szerintem is tovább kéne vizsgáltatnod a kisfiadat, Pétert. Szerintem, ha meg tudjátok oldani, akkor jelentkezzetek be az egyik CI műtétet végző klinika audiológiai ambulanciájára (Budapest/Szeged) és kérjetek a kisfiúnak egy teljes körű kivizsgálást. A vizsgálati eredmények birtokában már tudtok dönteni, hogy elég Petinek a hallókészülék, esetleg másik kell, vagy el kell gondolkoznotok a műtéten.
süti beállítások módosítása