hermi irka

Friss topikok

Címkék

Nnnnna....

2012.12.06. 10:02

szerző: hermi67

Marci jobban van(kopp,kopp,kopp), nincsenek már rosszul létei,3* is lett mérve reggeli vérnyomás,és mindig  normális értéket mértünk. Remélem, így is marad. Majd január elején kell mennie kontroll 24 órás várnyomás mérésre. Fülig,mit fülig,fejbúbig szerelmes :).

Petikének olyan,mintha alakulgatna a beszélőkéje. Folyamatosan karattyol-persze a legtöbb értelmetlen hablaty,de néha azért már ki ki hallatszik egy egy szó-nem jól kiejtve,de mégiscsak szaaavaaaak!♥ Úgy,mint egy 2 évesnél,aki éppen tanul beszélni. De egész nap nyomja, az oviban is,beáll a gyerekek közé,ott játszik, ha énekelnek, Ő is "énekel". Hát nem egy Caruso,de ez van. És mintha egyre jobban értené a mondatok értelmét. Most nagyon bizakodó vagyok.

Levim jól van, bár néha elképeszt, ahogyan jár az agya. Olyan másképp látja a világot-nem úgy,mint egy 16 éves, inkább mint egy érett 50-es. Ezért lehet,hogy nem nagyon találja a hangot a korosztályában lévő fiúkkal. Ilyen,nem lehet mit kezdeni Vele,meg igazából nem is akarok. Nagyon jó lelkű gyerek,udvarias,persze néha azért vannak kamaszos megnyilvánulásai. De azt annyira szeretem(mind a kettő nagy fiamnál),hogy még mindig szeretnek engem. Megpuszilgatnak minden nap,megölelgetnek, valamelyik nap az ölembe ültek-azt hittem,becarok :D)))).

Én pedig nyugodtan hordhatnék a télen csípőgatyát rövid derekú kabáttal. Na nem azért,mert annyira kockás a hasam,hanem mert olyan csinos kis zsírpárnát sikerült növesztenem a derekam köré,hogy ihaj :/. Azt nem tudom,hogy csináltam,mert egyébként sehol nem vagyok "duci",kezem-lábam mellkasom mint egy szúnyogé. Szóval, ennyit rólam :D. Valahogy elő kéne csalni a szunnyadó kockákat a párna alól :D))))).

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hermi67.blog.hu/api/trackback/id/tr155359662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mariann 2012.12.09. 03:10:34

De szeretem, amikor érződik, hogy jól vagy, hogy bizakodsz és nagyjából minden OK. :) Rám is felugrott néhány sor háj... fujj... hát ez van. :// Puszi :)

brü 2012.12.19. 21:08:46

Vééégre hogy elérhető a blogod...akár mikor jövök, freeblog hibát ír ki. Szupi h minden alakul, a zsírpárnák meg jól jönnek télre, te így is csini vagy ♥
süti beállítások módosítása