hermi irka

Friss topikok

Címkék

Mégsem...

2013.05.05. 21:39

szerző: hermi67

...hozom át a régieket. Azok ott maradnak-és én innen folytatom. Túl sok lenne 5 év anyagát áthozni-nincs rá időm. Aki tudja,hogy ki vagyok,úgy is olvasta az előző blogomat- aki nem,annak szívesen megírom a címet. Most itt folytatódik az irkám.

Múlnak a napok. Antónia tegnap ballagott-hétfőn kezdi az érettségit. Drágám,de izgul!

A fiúk jól vannak. Mindenki. Én nem annyira. Anyukám elkerült Jászladányba szociális otthonba :(. Sajnos nem tudtunk jobbat-egyedül már nem tud ellenni-de ha vannak körülötte, akkor jól elvan. Itt nem fér el, ott viszont nem érzi jól magát. Csütörtökön, 2.-án vitték el- október óta a kórházban volt. Nem tetszik egy-két dolog, valamelyik hétköznap el kell mennem, mert vannak hivatalos dolgok,amiket el kell  intézni-és persze sok sok kérdés.

Szombaton ebédre 1 szelet császár szalonnát kaptak,vasárnap(azaz ma) pedig egy kb. 5 cm-es szafaládét kenyérrel-merthogy a konyhát felújítják,és még nincs kész. Hát komolyan,én még ilyet nem hallottam!!!!! elképesztő. Nem is durrogok tovább,mert csak felmegy a vérnyomásom! Majd próbálok valamit-vagy nem is tudom,mit lehet?

Most nem írok többet....

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hermi67.blog.hu/api/trackback/id/tr165282803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JuditMolnar 2013.05.06. 13:42:47

Drága Katicám !

Olvaslak, de szomorúan.
Millió ölelés!
süti beállítások módosítása