hermi irka

Friss topikok

Címkék

2008.11.27. 16:37

szerző: hermi67

Tegnap megtörtént az iskolában a megbeszélés.Én sajnos nem tudtam menni,mert a barátnőm,aki jött volna a kicsire vigyázni,beteg lett.A másik pedig pesten volt.Így apa ment el.Én meglehetősen aggódtam,nehogy valami rossz történjen,de szerencsére "csak" beszéd volt. A tanerő azzal kezdte,hogy :azért vagyunk itt,mert meg kell beszélnünk a történteket,és a gyerekek egymással való erőszakossága.....a verekedések,lásd média,bla bla bla. Na.apánál már itt elszakadt a cérna,és jó hangosan megjegyezte,hogy ha jól tudja,most nem azért vannak itt,mert két gyerek(fiú) összekapott,és verekedtek,hanem itt valaki(ket)azzal vádoltak meg,hogy módszeresen veri(nek)valakit,terrorizálják az osztályt.Apa szépen elmondta,hogy mit mondtak a gyerekek,és hogy nem merik vállalni a nevüket(szülők igen),mert félnek a retorziótól.Tanerő elkezdett hápogni:-D. Végül is Marci neve EL SEM HANGZOTT, csak a másik gyereké,sem a tanerő,sem a sértett szülő szájából-de érdekes?Persze hozzáteszem,hogy az állítólagosan Marci által többször elvert és terrorizált,bepisilős,süket gyerek egyfolytában próbál Marcihoz közeledni,csak mi megmondtuk neki,hogy a konfliktusok elkerülése végett ne vegye észre. Az lett a végeredmény,hogy Marcin kívül a két másik gyereket elviszik pszichológushoz. Nahát,nahát,nem is értem,hogy Marcmat miért nem kell elvinni,ha már a kis Al Caponét látják benne.Vagy lehet,hogy túloztak kissé?Esetleg rájöttek?Ha így is van,annyi gerinc nem volt egyikben sem,hogy azt mondja Apának:bocsánta,tévedtünk,máskor meghallgatjuk,stb....

Egyébként kérdeztem apát,hogy kiabáltál?De azt mondta,hogy nem emlékszik...kicsit tartottam attól,nehogy 2 óra múlva a rendőrség jöjjön érte,ha már nem emlékszik:-D))))))).  Mindegy,eddig sem voltam túl jó véleménnyel a mostani pedákról(tisztelet a kivételnek),hát,ez most sem változott.

Más: nagyon náthás vagyok.Tegnap Kökölyszi is úgy tűnt,hogy megfázott,de mára mintha helyrejött volna majdnem teljesen. Lehet,hogy tényleg védi a anyatej? Egyébként a sorban a legkisebb fiam,ha nem alszik,vagy ha nem eszik vagy sír(ezt csak ritkán szokott:-)),akkor nagyon komoly elfoglaltságot talált magának: olyan fülsiketítően sikítozik, hogy lassan füldugót kell használnom,és ezt nagyon élvezi,és ennek még élesebb sikítással ad hangot.Jó,néha azért belenevet és belemutál egy kicsit-de ez csupán csak (hang)erőgyűjtés a következőhöz.( a szörny rt.-ben biztos nagyon szerették volna a hangját:-)).

És még mindíg nem fordul meg semmere sem,viszont ha felvesszük,és a testünknek háttal próbáljuk tartani félig fekvő helyzetben-azonnal felhúzza magát ülő helyzetbe-csupán csak a hasizmát(nahát,nem is gondoltam,hogy olyanja már van neki a póhas alatt:-D) használva.Persze ezt mi,szigorú szülők nem engedjük-na,ilyenkor szokott a ritka sírások egyike lenni.

 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hermi67.blog.hu/api/trackback/id/tr645359239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hugomum · http://hugoelete.blogspot.com 2008.11.27. 20:39:33

Orulok,hogy nem lett Marcinak artatlanul baja:) Mar megsem merem itt emliteni,hogy eredetileg tanitono vagyok:))))))))))))))) Udv a klubban(mar ami a sikitast illeti:) Jobbulast,gyogypuszik!!!!

Lidi 2008.11.28. 06:50:46

Na így azért elég jól megoldódott a baj,az hogy kummantanak meg sem lep :S.Ilyen az ember,homokba dugja a fejét ,mintha mi sem történt volna. Ja és utólag nagyon boldog névnapot kívánok :)

Reni 2008.11.29. 11:57:45

Megspórolhattak volna Neked némi idegeskedést!!! Örülök,hogy rendeződött a dolog!

brü 2008.11.29. 16:41:04

De jó, hogy végre rendeződött! Pusza!
süti beállítások módosítása