hermi irka

Friss topikok

Címkék

2010.04.09. 23:11

szerző: hermi67

Gyógyító alvás!

 

Kicsi Petink húsvét szombat reggelre elég szurtyosan elkezdett köhögni(naná,hogy még hétfőn is csak ügyelet volt!).így aztán elkezdtem neki adni Spiropentet. Kicsit taknyizott is,de nem nagyon.Persze azért elvittem kedden reggel az orvoshoz-még kapott mellé fenistilt és sinecodot. Erre szerdán délután belázasodott,ami éjszaka is folytatódott-plusz eszméletlenül elkezdett az orra folyni,örökös szívás,csöppentés. Visszavittem csütörtökön-persze már helyenkánt sípolt és búgott:-(.Úgyhogy a többiek mellett Amoxicillin-t is kap. Szerda éjjel elég keveset aludt,és nappal is épp csak.Csütrütükön este kb.fél10-kor aludt el-egészen ma délelőtt 11-ig! Eszem a szívét,olyan jót aludt,hogy csak na. Persze így nem volt ebéd utáni alvás-és egészen este fél tizenegyig bírta:-D. Hála Istennek,gyógyul már-bár még eléggé taknyis, és köhög is-de már lényegesen kevesebbet. És már nem olyan nyűgös(mintha kétszer annyira lenne):-D.

Ma 21 hónapos-azaz 1 és3/4 éves:-). Csodaszép,csodaokos,csodahisztis,csodakuka:-D). Kis barátja,Zalán,aki csak egy órával született korábban,mint Peti, nem csak hogy beszélget-hanem már káromkodni is tud:-D. Mondja,hogy szar-és nem csak úgy,vaktában ám,hanem az adott helyzethez illően:-D).Nagyon jót nevettem,mikor Mónika elmesélte-majd ha elmegyünk hozzájuk,jól megcsókolgatom az okos buksiját.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hermi67.blog.hu/api/trackback/id/tr985359470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_118213 2010.04.10. 21:06:54

Jobbulást a kis drágának!
süti beállítások módosítása