hermi irka

Friss topikok

Címkék

Előke

2010.06.05. 17:07

szerző: hermi67

Az ősellenség. Peti kicsi kora óta harcol ellene,és ahogy nő,egyre erőteljesebben. Volt már macis,zsiráfos,stb. Most már odaáig jutottunk,hogy iszonyatosan visít,ha a nyakába teszem. Én pedig nem hagyom. Na nem azért,mert összekoszolja a pólót-majd kimosom. De egyre közeledik a böcslcsöde,ahol bizony tesznek a gyerekek nyakába. Ha tetszik,ha nem. Így talán jobban el fogja ott fogadni. Vagy lehet,ha látja,hogy más gyereknek is van a nyakában,akkor engedi. mert itthon inkább nem eszik! De akkor sem. persze,ha nagyon éhes lenne,gondolom, nem problémázna rajta annyira. Vagy igen? ki tudja! Ez a kis harmadik gyöngyszem olyanokat képes művelni,hogy csak nézek:-D.

És ma délelőtt egyedül felvette a pizsama nadrágját,amit megtalált a nagyok szobájában. Igaz,hogy a rövidnadrág tetejére-de egyedül. Láttuk,ahogy ügyesen dugta bele a kicsi lábát, felállt,és magára húzta. és persze abban parádézott itthon:-D. Egyszerűen csak szeretni lehet ezt a kis visítógépet.♥

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hermi67.blog.hu/api/trackback/id/tr135359491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_146138 2010.06.05. 22:02:00

:):):) Én megértem az útálatát. De a bölcsibe sem fogják sokáig használni, mert hamar megtanulnak ügyesen, önállóan enni. Ott nincs idő serte-pertélni. Meló van gyerekek!! Meg kell tanulni enni, inni, aludni és sló-ba pisilni!.):):)
süti beállítások módosítása