hermi irka

Friss topikok

Címkék

Még semmi

2010.10.10. 14:23

szerző: hermi67

Nem volt még vizsgálat. Várjuk az időpontot. De a gégészeten dolgozó egyik ismerősöm azt mondta,hogy az az orvos,akinél jártunk,rendkívül jó audiológus, nagyon jó diagnoszta. Így egyenlőre nem megyünk a Heim Pál-ba,ami persze nem azt jelenti,hogy egyáltalán nem fogunk elmenni. De továbbra is úgy gondolom(juk- a bölcsis gondozónénikkel együtt),hogy valami nem oké Petivel. Hogy ez a hallása-e,vagy a figyelme ennyire gyenge,azt nem tudom. Sokat gondolkodom rajta-ha a hallásával van baj,ugyan mitől? Nem beteges,nem fülfájós,nincs anatómiai eltérése-legalábbis ami kívülről látható. De nem agyalok rajta,ráérek majd akkor,ha lesz eredmény. Csak már minél előbb jobb lenne-hogy tudjam,mi a helyzet,és segíthessek Neki-ha hallókészülékkel, akkor azzal,ha fejlesztéssel,akkor azzal. Egyébként jól vagyunk. Bár az anyagi helyzetünk katasztrofális-de még nem annyira,mint  szegény vörös iszappal elöntött honfitársaimnak. Rettenetesen sajnálom őket. És nem tudok nekik segíteni rajtuk.De vérzik értük a szivem.

Egyébként Peti nagyon szereti a bölcsit-már M E G E S Z I  A  F Ő Z E L É K E K E T  is, válogatás nélkül. Örömmel megy,azt mondják, nagyon jókat játszik,alszik. Mikor megyek érte,annyira örül,kacag,ölel-de sosem látom rajta sírás nyomát. Szóval,ez nagyon pozitív.

A  két nagy kisfiam:-): hála Istennek,jól vannak Tanulnak,eddig ügyesek, sok ötös,1-2 négyes. Bár Leventét nagyon féltem a felvételitől-ma megírattunk Vele a tavalyi matek írásbelit,és a magyart. Hááát, a matek az katasztrófális(év végén 5-ös volt!). A magyart még nem láttam,de azt mondja,ott az összes feladatot megcsinálta. a matekből csak 6-ot( a tízből). És persze nem tudom Neki kifizetni a matek előkészítőt- ami 3500 forint. Tudom,ez nagyon kevés pénz-de most ennyi sem megy. De az apja jó matekos-Ő majd segít Neki felkészülni. remélem,menn9i fog. JUó eszű fiú-jó lenne,ha valami jó suliba felvennék.

egyébként nagyon szépek,mind a két nagy. És hatalmasat nőttek. aki ismer személyesen,tudja,hogy én sem vagyok egy pici termetű nő, a magam 173 centijével. Mind a két nagyfiamnak a füle cimpájáig érek kb:-D. Azt hiszem Levi 179 cm,Marci 181.  Imádom Őket. És nagyon szurkolok Nekik,hogy jobb legyen az életünk-és az életük.De keresnem kell valami másodállást,bármit,takarítást,szociális munkát-ami nem éjszakai,hogy Petivel itthon lehessek,legalább este és éjjel. Most ez a cél-na meg a lottó 5-ös:-).

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hermi67.blog.hu/api/trackback/id/tr325359521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_146138 2010.10.10. 18:13:16

HErmi ! A tavalyi matek felvételi iszonyat nehéz volt. HA jól emlékszem az országos átlag valami tízenegynehány pont volt. Úgyohgy szerintem a 10/6 feladat nem rossz eredmény. De majd meglátjátok. Nem is értem, hogy szegény amúgy is ideges gyerekeket minek kell ilyen szivatós feladatokkal traktálni. Ha tanulnak és megteszenek minden maguktól telhetőt akkor ne aggódj. Kicsi kökölyszinek drukk!!! (Majd írd meg mikor mentek) LAkás kész van már? Ember dógozik?? Puszi: ÉN

Diácska 2010.10.12. 18:18:17

Szia Hermi!! Mi is elővettük már a felvételi anyagot de hát ahogy meglátta a "kis"fiam a feladatokat közölte, hogy ő ezt nem tudja megcsinálni....úgy hogy rettentően félek a felvitől :( sztem Levi ha 6 feladatot megcsinált az nagyon jó!!! Melyik suliba szeretne menni Levi?? Ja igen a magasság nálunk is mindig a mosoly tárgya mert igen csak túlnőtt a fejemen Zolika... mondjuk nem volt nehéz tudod :)) puccantás!!!!♥

Ismeretlen_66889 2010.10.14. 13:15:48

♥♥
süti beállítások módosítása