hermi irka

Friss topikok

Címkék

Haladunk

2010.11.30. 18:47

szerző: hermi67

lassan a hallókészülékkel. Pénteken kapuk egyet próbálni,bár még nincs meg a közgyógy igazolvány. De a határozat már megjött-kevesebb mint egy hét alatt! Annyira rendes volt a nő az önkormányzatnál-mondtam Neki,hogy ha lehet,jó lenne hamarabb,mint 3 hét,mert kicsike gyerekről van szó. És ma megkaptuk a határozatot, Várom nagyon a pénteket,ugyan hogy fogja fogadni Petikénk,és persze mennyire fog Neki használni. Nagy várakozás-kis parával:-).

A nagy fiaim egy napos bécsi kiránduláson voltak az  iskola német tagozata szervezésében szombaton. Megnézték a város, a Természet Tudományi Múzeumot,és persze az adventi vásárt. Reggel 5-kor indultak,és éjjel 11-kor értek haza. Nagyon nagyon élvezték, és nagyon szerettek volna elmenni. Sokba került,de megbeszéltük,hogy ez beszámít a karácsonyba-Jó isten,az egész családra nem költünk ennyit karácsonyra,mint amibe ez került. Csináltak jó néhány képet-majd ha lesz időm,teszek fel néhányat. Gyönyörű,még képeken is.

Fáradt vagyok. és szinte soha nem jutok ide. Most is itt nyűg mellettem a kicsi. Nagyon későn alszik el este-és nem nagyon tudok Vele mit kezdeni. Olyan bagoly,mint mi vagyunk:-).

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hermi67.blog.hu/api/trackback/id/tr195359534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_83123 2010.11.30. 22:14:26

De jó, hogy haladtok szépen :-) Nekem is Mariannkámék Bécsben voltak, csak ők osztálykiránduláson, így 'nem került semmibe' - szinte. Fotózott ő is sokat és jókat és még mindig nem raktam fel a blogba. Pedig akartam... és akarom is. Majd figyelmeztetjük egymást, hátha... :-))) Puszi

Ismeretlen_124026 2010.12.01. 08:03:28

Csak ügyesen ügyesen!!!!!♥♥
süti beállítások módosítása