hermi irka

Friss topikok

Címkék

Dolgok

2011.04.24. 14:34

szerző: hermi67

Azok vannak. Jók is,és rosszak is.

Az előző postomra kommentelőknek írom: Igen,igazatok van. AA,én is úgy érzem,hogy hárít a tesóm. Legfőképpen,hogy még nem telefonált a profnak-csak a jövő héten fog, merthogy nem akarja ZAKLATNI! Hát,erről ennyit. Persze, elmondja,hogy így megy úgy Cinti, de konfrontálódni azt nem akar a feleségével. Merthogy Kati egy pár hónapja azt mondta,hogy Ő már nem szeretne maga köré gyereket,kettőt felnevelt egyedül, szeretné élvezni a nyugalmat. Elég neki az unoka. De úgy gondolom,hogy ebben a helyzetben Ő sem így gondolja-szerintem simán ott lakhatna akis lány. Csak a tesóm egy balfasz-az a helyzet.

És hogy legyen már vágre pozitív bejegyzésem is!

1.A kisfiamat,Leventét,felvették abba a középiskolába,ahová menni szeretett volna. A Verseghy Gimnáziumba. Erős,konzervatív iskola-de Ő választotta. Mondtam is neki,hogy kösd fel az alsóneműt,szépségem.

2. A férjem dolgozik:-). Itt,Szolnokon. Most még jól érzi magát-és remélem, ha annyira nem is fogja szeretni egy idő után( mint ahogy szokta egyébként),akkor is megembereli magát,és nem jön el!

3. Peti egyre ügyesebb a hallókészülékével. Egyre jobban érti,amit mondunk Neki! Remélem,beindul a fejlődése-mert nagyon nagyon le van maradva a mi gyönyörű kisfiunk.

 

El sem hiszem,hogy 3 pozitív dolgot is le tudtam írni:-).

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hermi67.blog.hu/api/trackback/id/tr15359575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.04.25. 22:35:16

Hermim! Viszont az a 3 dolog amit leírtál az tök jó.. és bízzunk benne, hogy ezután csak több JÓ jön! Remélem alapból azért Te is jól vagy és élvezed a 3 gyereket nevelő, háztartást vezető, dolgozó nők boldog életét! :):):):) + még a férjek hülyeségeit is elviselőkét hozzá plusszolva. Pusszantás

Ismeretlen_105483 2011.04.28. 08:11:45

Ó Drága... :( Hatalmas ölelés Nektek!!! Nagyon nagyon drukkolok Cintinek, hogy meggyógyuljon!! Ági mindent elmondott már, s én is állok rendelkezésetekre, mint gyejós. Remélem Tesód túl tud majd lépni ezen az árnyékon, s minden jól alakul. Addig is a figyelmedbe ajánlanék egy, illetve két cikket: http://www.medicalonline.hu/cikk/uj_protein_bizonyitott s a másik: http://velvet.hu/sztori/2011/03/17/az_angol_no_7_nap_alatt_meggyogyult_gyogyithatatlan_betegsegebol/ A jó híreknek nagyon örülök, szívből gratulálok Levinek, s biztos vagyok benne, hogy jól fogja magát érezni a suliban! Minimanód pedig nem hogy utoléri majd a kortársakat, de túl is fogja szárnyalni. Majd csak figyeld meg :) Sok sok puszi és ölelés!!!!! S ne haragudj, hogy nem tudok rendszeresen jönni :(
süti beállítások módosítása