hermi irka

Friss topikok

Címkék

Beszámoló röviden

2012.09.07. 07:26

szerző: hermi67

Petikém szeret oviba járni. Eddig még nem sírt, az óvónénijét szereti(én is, úgy gondolom,nagyon szerencsések voltunk, mert két nagyon szupi óvónénit  kaptunk). Enni jól eszik, de aludni még egy percet sem aludt :D. De ezt tudtam :D. nem egy délutánalvósgyerek:D.

A két nagy is gyűri a sulit. Marci,mint gólya,egyenlőre jól érzi magát,bár a tesitanár(pffffff....)már az első tesiórán megtalálta-ami szerdán volt egyébként Akkor találkoztak először-és máris mondta Marcinak,hogy hogy lehet ilyen hülye, hogy 14 éves korára úgy kigyúrta magát,hogy szétszakadt a bőre!!!! Először is 15. Másodszor a bőre nem a gyúrástól szakadt szét-hanem a növéstől. Leventém nem gyúr, és a háta olyan,mint akit megkorbácsoltak. És a karjánál is, a hónlajánál is. Szóval,azért szakad a bőrük,mert nem bírja követni a magasságukat. A térdüknél és a csípőjüknél kezdődött, de azok már elhalványultak. Két évvel ezelőtt kb.30 cm-el voltak kisebbek,mint most. Ez van,szó szerint nem férnek a bőrükbe :D. Ráadásul a t.tanár úr csütörtökön közölte Marcival,hogy Ő nem használhatja a konditermet a suliban(ami egyébként a diákoké). Szóval,úgy gondolom,még a suli legelején be kell mennem, és lejátszanom ezeket a dolgokat Vele, még csírájában elfojtani. Mert nyilván féltékeny Marcira-magas,izmos, a tanárbá meg alacsony és cingáregér. De Marci ezért keményen edz, minden hétköznap lejár edzeni. Kicsi kora óta érdekli ez a sport,már 2 évesen tátott szájjal nézte a testépítők és az erős emberek versenyeit. Nekem speciel nem tetszenek a nagyon kigyúrt pasik. de én nem Marci vagyok. Úgyhogy a tanerőnek inkább példaként kéne említenie,hogy a számítógép helyett lehet ilyet is,nem cseszegetni a gyereket. Már az első találkozáskor. Na, majd én megadom Neki a részt,asszem.....

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hermi67.blog.hu/api/trackback/id/tr215359653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása