hermi irka

Friss topikok

Címkék

Sok(k)

2012.11.12. 19:46

szerző: hermi67

Marcinak magas a vérnyomása. Szervi szívbaja,billentyűbaja,ritmuszavara nincs. De feltették rá a 24 órás vérnyomásmérőt. A nappali átlag 148/80, az éjjeli 122/70. Mind a kettő magas.Éjjel nem mehet 120 fölé a vérnyomás. Holnap megyünk hasi ultrahangra, lesz még vérvétel pajzsmirigyhormonra,vesefunkcióra(ez már volt- az teljesen normális,de megismételjük),és vérzsírsavakra. Ha nem ezekből ered, akkor vérnyomáscsökkentő. A doktornő azt mondja,kamaszkori magas vérnyomás,sok ilyen van,nagy mértékű  növésnél vagy hízásnál fordul elő, és elmúlik. De mivel ennyire magas,így kell a gyógyszer átmenetileg. Rosszul lettem,mikor megtudtam az eredményt. Ráadásul azt mondta,hogy edzőterembe nem mehet egyenlőre-de tornaórán futhat,labdajátékokat játszhat. Pont azt nem bírja!!!!! Pont ezért szólt Nekem, mert ha kicsit erősebb fizikai mozgást végzett-lépcső,futás-akkor volt(van) szarul. Nem is értem! Amíg nem kapja a gyógyszert,miért nem lehet fékre tenni ezeket! De a tesitanárja rendes,megbeszélték,nem kell Neki futnia. Azt sem értem,hogy miért nem adott már gyógyszert? azt mondta,ha meglesz minden eredmény, akkor dobjam be a rendelő postaládájába,és Ő visszapostáz Nekem mindent,benne lesz minden. Holnapután felhívom,mert a véreredmény csak holnap délutánra lesz meg, Ők pedig csak délelőtt rendelnek. Annyira féltem a fiamat!!!!

Petivel próbálunk most már hallásvizsgálatot csinálni. 19-re kaptunk időpontot a múlt héten! De nem hagyom,ha ott leszünk, újra kérek időpontot. Valahogy ki kell derítenünk,hogy elég-e a hallókészülék korrekciója. Most hangosabbra vetettük-két napja-és jobban figyel,sőt,a háta mögött elhangzott kérést teljesítette. Januárban telt volna le az 1 év az illesztékről,persze csináltatni kellett,mert már sípolni kezdett a fülecskéjében. Hoppá,11 ezer forint ugrott megint :(.

De mi az én bajom a másokéhoz? Istenem,olyan szörnyű dolgok történnek :(. És olyan nagyon nyomorult életek vannak :(.

 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hermi67.blog.hu/api/trackback/id/tr955359659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dork@ · http://www.bogyokam.blogspot.com 2012.11.14. 11:32:31

Szia hermi!keressetek hypertonia szakrendelést Marcinak,ők akik teljesen adekvátak a kérdésben!én itthon lábasdozom 8-i térdműtétem óta!

Pucci 2012.11.15. 10:32:19

Nekem is magas a várnyomásom már 17 éves koromtól.Pont ugyan igy.A mai napig is az átlagom 150 körüli.Nem szedtem sosem semmit.de lehet ennek most "öreg"koromba meg lesz a hátránya.Nyugi.Igen vannak nyügök a világba de hidd el a saját nyüg az mindig nagyobb mint aminek látszik.Sírjunk mi is nyugodtan a nyügjeinken.

Ismeretlen_95791 2012.11.18. 18:18:35

Hát ez elképesztő,már megint nem tudok írni új bejegyzést! Csak ide enged,amott csak forog a karika!!!!Pfffffffffffff!

Mariann 2012.11.19. 21:17:42

Jé, én meg úgy tudom, írtam kommentet neked, de nincs sehol :( Puszi
süti beállítások módosítása