hermi irka

Friss topikok

Címkék

2009.09.08. 21:41

szerző: hermi67

Ma voltunk a doktorbácsinál,14 hónapos státuszon. Édes kicsi szöszikém nagyon cuki volt,de mikor mondta neki a doktorbácsi,hogy,nyissa ki a száját egy kis fogkukkolás miatt-nos,Ő határozottan összeszorította:-D.Persze aztán csak sikerült neki kinyitni,ügyesen hagyta,hogy meg legyen számolva az összes 6 foga:-D. Merthogy lassan 4 hónapja annyit tart a szájában:-D. Megmértük,12 és fél kiló,és 80 centi. Nagyon sokat gyalogol már,igazából nem is nagyon ül a babakocsiban,csak rövid ideig,aztán elkezdi a nyafizást. Én persze kiveszem,Ő persze elindul,csak mindig az ellenkező irányba,mint amerre addig tartottunk:-D. Kanállal egyedül eszik-persze én is besegítek egy másik kanállal,  de beletalál a szájába,aztán a másik kezével belenyúl az ételbe,és azzal is eszik:-D. Pohárból iszik egyedül,de néha jól megborítja a poharat,és olyankor a nyakában köt ki a víz. Továbbra sem szeret semmi mást inni szomjoltásra,csak vizet. És itthon pohárból,az utcán pedig ásványvizes üvegből:-D. Hiába,egy valamirevaló férfiemebernek szoknia kell az üvegből ivást:-D. Persze ez úgy történt,hogy neki volt ilyen csőrös pohara,nekem meg műanyag palackban víz,és mikor egyszer meglátta,hogy én abból iszom,Ő is azonnal meg akarta kóstolni. Azóta a csőrös pohár nem kell,csak a múanyag palack:-D. Ha a babakocsiban ül,és nem tudom kivenni valamiért,akkor leveszi a szandálját és a zokniját,és eldobálja út közben:-D. Itthon is leveszi a zoknit a lábáról,valamelyik nap pedig levette a pizsifelsőjét tök egyedül-kifigyeltem,ahogy ügyködött,nagyon édes volt. Lehet,hogy egy Chippendél palántát nevelgetek nagy szeretetben:-D.?

Tegnap Mónikáéknál voltunk. Zalán annyira édes volt,agyon szeretgette Petit. Sokszor látszott rajta,hogy azt sem tudja,simogassa(és közben mondja hogy hejtehejte),vagy megölelje. Peti pedig szokásához híven óbégatott,vigyorgott rá. Nagyon nagyon aranyosak voltak.

A nagyfiúk ÖRÜLNEK a sulinak!!!!!! Még ilyet!!!:-D. 

A férjem holnap kezd dolgozni Pesten egy étteremben. 2 nap munka(10-23-ig),két nap szabad. Egyenlőre nem írok erről többet,majd meglátjuk......de bizakaodó vagyok.Vagy csak simán hülye?:-D.

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hermi67.blog.hu/api/trackback/id/tr395359379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_119680 2009.09.09. 01:06:15

Puszi a kis "óbégatós" óriás bébinek! :) Férjednek kívánom, hogy bejöjjön ez a meló!!! Vagyis inkább neked kívánom... :)) puszi

Ismeretlen_101886 2009.09.09. 07:44:59

edes Draga! nem kis gyerek:))) milyen kis ugyes. Hugoci sem szereti, csak a vizet, es csak palackobol igazan:))) orulok, hogy jol vagytok, hianyzol am, olyan ritkan tudunk csak beszelgetni. oannak is, hogy a parod talalt munkat, kivanom, hogy bevaltsa a hozzafuzott igeretet! csokok

brü 2009.09.09. 09:49:45

Hatalmas kis Kökölyszid van:)Gergő is csak vizet iszik,és csak ásványvizes palackból:))Drukk az uradnak a melóhoz:)

Ismeretlen_95791 2009.09.09. 21:02:26

Köszönöm mindenkinek a drukkot. A következő bejegyzésben olvashattok a kedvesem munkájáról.

Ismeretlen_105483 2009.09.12. 13:18:24

zokni dobálás... nahhááát... :DDDDDDD haláli kiskrapek :)))))))) A méretei pedig meggyőzőek :) Igazi vagesz pasi lesz belőle :)
süti beállítások módosítása