hermi irka

Friss topikok

Címkék

Szomorúság: anyukám megint kórházban. Múlt pénteken anyaszült meztelen találták meg a főbérlői,félig kihűlve-persze teljesen begyógyszerezve-beszorulva az ágy és a komód közé:-(. Most már jobban van,de gyenge.

Harag: haragszom rá-vagyis már nem,de nagyon haragudtam, Hogy miért kell ezt csinálnia, Miért jó Neki,hogy a saját szennyébe fekszik, mert nem tud megálljt parancsolni a gyógyszerszedési függőségének legalább annyira,hogy ne legyen teljesen olyan,mint egy részeg vagy egy narkós. És haragszom magamra,mert nem lenne szabad haragudnom rá,mert öreg,és ez egy betegség,és lehet,hogy elfelejti,hogy már bevette azt a kurva frontint- vagy nem tudom. Olyan ambivalens ez az egész bennem. Haragszom a tesómra, amiért nagy ívben leszarja az anyját-amíg volt pénze,addig jó volt,lenyúlták a volt nejével-és most az Ő adósságukat fizeti anyám a 76 ezer forintos nyugdíjából. Konkrétan 25 ezer forintot. És a tesóm...áááááá. Utoljára idén január 2.-án látta az anyját- és kb. 3 hónapja hívta telefonon. Éhen halhat Tőle nyugodtan,csak Neki,az új feleségével ne legyen konfliktusa....

Elkeseredés,kilátástalanság: mit tegyek anyámmal. Nem maradhat egyedül ez nyilván való. Szociális otthonba nem fogják felvenni,mert a nyugdíjából letiltás van-52 ezer ft-al nem veszik be. Ide hozzánk nem hozhatom-a 49 nm-en lakunk öten, a kicsinek nincs helye a kis szobában-Velem alszik. Nem tudok neki ágyat venni-nem fér hova. A nagyok ketten a 11 nm-en. Nem fér el ott sem, mégy egy szék sem-nem hogy még egy ágy. És ráadásul nem tehetem ki a családot "anyámnak",hiszen gyakorlatilag el nem lehet viselni hosszabb távon. Tudom,mert már fiatal,független koromban is nagyon nehéz volt Vele....

Felháborodás: biztosan hallottátok a médiában, hogy az eü. dolgozók milyen "szép"ajándékot kapnak állambácsitól-a pótlékuk összegének 3szorosát bruttóban. Na,hogy a rohadás állna beléjük,akkor leíírom pontosan:

először is: nem minden eü.dolgozó kap, csak a 36%-os,120%-os,és 150%-os pótlékot kapók.A 36%-osak a járóbeteg szakrendelőkben dolgozók(kivéve röntgen és labor), a 120%-osak a röntgen(én),és labor dolgozók,fekvőbeteg osztályokon dolgozó nővérek és orvosok 150%-osak az Intenzívesek, műtőben dolgozók,baleseti sebészek.Ez konkrétan azt jelenti,hogy a 100-os pótlékot kapók-beteghordók,orvos írnokok,gazdasági nővérek nem kapnak egy fillért sem. Hogy a pofájukról nem sül le a bőr. Képesek ezt megcsinálni,amikor az eü-ben kb.  15 éve nem volt semmilyen, DE SEMMILYEN jutalom-még ajándék utalvány sem. Azok az emberek a maguk területén ugyan úgy keményen dolgoznak-mint mások.Illetve inkább úgy fogalmazok,hogy itt is,ott is,amott is vannak húzósok,és lógósok.De még ilyen mocsok módon viselkedni!!!!!

És persze az összeg,amiről állítólag kormány rendelet született. Mert hogy Nekem konkrétan 3*24ezer ft.járna bruttóban-ami 72 ezer lenne. Ha állambácsi,mindannyiunk ura leküldte volna az egyébként már egy hónapja kiszámíttatott összeget. De elfelejtette,vagy nem jó szemüveg volt rajta-mert csak az 52%-át sikerült leküldenie. Így mi,röntgenesek,speciel a 72 ezer helyett 41678 ft.-ot kapunk bruttóban-és persze mindenki más is részarányosan kevesebbet. Persze,örülni kéne nagyon-de nem tudok. Hányingerem van ettől az egésztől-ha nem lennék rászorulva,visszaküldeném,hogy dugják fel a seggükbe. Szégyelljék magukat.

Szerintetek,mennyire várom a szépkarácsonyt?

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hermi67.blog.hu/api/trackback/id/tr65359623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_66889 2011.12.20. 10:07:58

Jajj drága♥

Bibe 2011.12.21. 11:36:13

Nagyon sajnálom az egész dolgot =( Ölellek♥

Ismeretlen_113491 2011.12.24. 10:18:22

Karácsonyi Tündérek Ezernyi csillag hull most az égből, Fagyos kis tündérek suttognak az éjről. Nem is tündérek, hópihék talán. Jeges csillagpor hull a Földre rá. Karácsony éjjelén az ablakból látom, Fehérbe öltözött a táj kint a határon. Lelkem megnyugszik, s béke járja át, Boldogan kívánok "jó éjszakát". De a millió tündér nem alszik el, A világ reggel békével kel. Csillámló táncukkal szeretet szórtak, Az emberek arcára mosolyt varázsoltak. Maradjon ez így egész éven át, Ne csak ha csodáljuk a tündérek táncát!
süti beállítások módosítása