hermi irka

Friss topikok

Címkék

Irka firka

2013.02.14. 07:45

szerző: hermi67

Nnnnna, nem tudom,hogy hányszor próbáltam blogot írni, sosem sikerült valamiért elmenteni. Írtam a freeblognak, de csesztek válaszolni-úgy nagyjából... :/

 

Zajlunk itthon. Folyamatosan. A nagyok suliba járnak- a félévivel inkább nem büszkélkednék- bar láttam már ennél sokkal rosszabb eredményeket is-másoknál. Marci még mindig szerelmes-nagyon nagyon :). Készített egy kis videó félét a barátnőjének a face-n, hát jól kiríttam a köldökömet :D.

Szedi a vérnyomás csökkentőt-majd mennünk kell újra kontorllra márciusban- de már teljesen jól van.

 

Levim is szedi a gyógyszert. Meg egy másikat-mert szegénykém nagyon durván pattanásos-aknés. Akkora csúnya gülük jönnek rajta,hogy jujj. Begyulladnak,fájnak,viszketnek, és hegek maradnak utánuk itt-ott. Próbáltunk már Dalacinos ecsetelőt, akne stop krémet, aloe arc stiftet- nagyon gyenge eredménnyel. Úgy hogy elvittem bőrgyógyászhoz- fel is írt Neki Iso-tretinoint. A bőrgyógyász doktornő elmondott mindent, ami várható-én meg elolvastam a tájékoztatót. Hát kár volt. Most csak bízni merek abban,hogy "csak" annyi mellékhatása lesz,amit a doktornő mondott. A doktornő azt mondta.hogy nagyon szép lesz a bőre, de a kúrát végig kell szednie(mivel súlyra van kiszámolva az adag, Neki egész évben szednie kell. Tegnap kezdtük) Havi 6000 forint. De nem bánom,valahogy kiszorítom Neki-bár nem tudom,honnan veszem el. Csak használjon. Szegény gyerek már utál kimenni,annyira zavarja a sok csúfság az arcán. De annyira hálás volt,hogy elvittem :).

Petikém most beteg kicsit. Ma és holnap itthon vagyok Vele. Náthás,köhög. Féltem, nehogy jobban beleessen, az oviba sokan hiányoznak,de jó pár kisgyerek nagyon gatya állapotban van. Némelyik úgy köhög,hogy rossz hallani. Szemét egy világ ez nagyon, a szülő,ha nincs segítsége, belöki a beteg gyereket a közösségbe, begyógyszerezve- különben kirúgják a munkahelyéről. Tegnap én is úgy vittem,hogy adtam Neki ambrobene-t és cetirizint. Egész nap olyan lelkifurdalásom volt. Azután este felhívtam a főnővéremet-hát nem ujjongott,de ez van. Még tavalyról maradt 16 nap szabim-annyit nem tudtam kivenni. Most még alszik, de elviszem a doktor bácsihoz,nézzen rá a kicsikémre.

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hermi67.blog.hu/api/trackback/id/tr385359663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_119475 2013.02.14. 13:04:13

Jobbulást Petinek! Fiacskád szerelmes? A lányom is 10 hónapja már. :) Fiatalok... :) Martina is pattanásos elég csúnyán. Hát nem tudom mi lenne jó, már kísérleti nyúl lett a gyerekem, annyifélét próbáltunk. :/
süti beállítások módosítása